Βέροια: Λήστεψαν ιδιοκτήτη βενζινάδικου ενώ πήγαινε σε τράπεζα – Του άρπαξαν 19.000 ευρώ
Σύμφωνα με τον 63χρονο, δύο δράστες τον πλησίασαν και ασκώντας σωματική βία, του πήραν το τσαντάκι ώμου που περιείχε τα μετρητά – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών
Ενέδρα σε 63χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων έστησαν άγνωστοι το πρωί στη Βέροια, που τον λήστεψαν, ενώ μετέφερε χρήματα στην τράπεζα.
Ο 63χρονος κατέθεσε στην Ασφάλεια Βέροιας ότι η ληστεία έγινε από δύο δράστες, που φορούσαν μάσκες full face. Μόλις αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του για να πάει σε υποκατάστημα τράπεζας, τον πλησίασαν και αφού του άσκησαν σωματική βία, του άρπαξαν το τσαντάκι ώμου, που περιείχε 19.000 ευρώ σε μετρητά. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε όχημα όπου τους περίμενε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο 63χρονος υπέστη εκδορές στα χέρια και τα πόδια, ενώ οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.