Θεσσαλονίκη: «Φωτιά» στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής - 220 κλήσεις μετά το ξαφνικό μπουρίνι
Εκατοντάδες οι κλήσεις των πολιτών μεσά σε μόλις λίγη ώρα από την εκδήλωση της σφοδρής βροχόπτωσης - Αδύνατη η κυκλοφορία στους δρόμους, έχουν μετατραπεί σε ποτάμια
Μέχρι και 220 κλήσεις έχει δεχθεί έως αυτή την ώρα το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Κεντρική Μακεδονία, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που έχει μετατρέψει του δρόμους σε ποτάμια μέσα σε μόλις λίγη ώρα.
Οι κλήσεις αφορούν κυρίως σε κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και μεταφορές πολιτών σε ασφαλή σημεία. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν τις ήδη δυσχερείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.
Η ισχυρή βροχόπτωση που σημειώνεται την τελευταία ώρα στη Θεσσαλονίκη, έχει μετατρέψει κυριολεκτικά τους δρόμους της πόλης σε ποτάμια.
Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την κακοκαιρία που χτυπά τη Θεσσαλονίκη είναι πολλά, με τους πεζούς να είναι σχεδόν αδύνατον να κυκλοφορήσουν ακόμη και στο κέντρο της πόλης και τους οδηγούς να έχουν σχεδόν ακινητοποιηθεί σε διάφορα σημεία.
Σημειώνεται ότι αρκετές είναι η αναφορές και για πτώσεις δέντρων αλλά και για χαλάζι.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.