Θεσσαλονίκη: «Ήταν θυμωμένος που την πάτησε» λέει η πρώην σύντροφος του γυμναστή που αυτοκτόνησε

Θεσσαλονίκη: «Ήταν θυμωμένος που την πάτησε» λέει η πρώην σύντροφος του γυμναστή που αυτοκτόνησε

Η πρώην σύντοφός του είπε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι ο γυμναστής «δεν πίστευε ότι αυτός μπορούσε να την πατήσει με άτομα που εμπιστεύθηκε»

propo1
Η αυτοκτονία του γυμναστή από τη Θεσσαλονίκη δεν αφορούσε κάποια ερωτική απογοήτευση ούτε είχε να κάνει με το γεγονός ότι έχασε τα λεφτά του, αποκάλυψε η πρώην σύντροφός του.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στο Bεργίνα Τηλεόραση, είπε ότι «ήταν θυμωμένος με τον εαυτό του που του πήραν όλη την περιουσία χωρίς να το καταλάβει. Δεν πίστευε ότι αυτός μπορούσε να την πατήσει με άτομα που εμπιστεύθηκε».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ 50ΧΡΟΝΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗ - ΤΑ ΛΕΜΕ 020622 ΜΕΡΟΣ Β


Επιπλέον, σε ηχητικό που μεταδόθηκε από εκπομπή του καναλιού, επισημαίνεται ότι ο Γιώργος Παπαναούμ «ήταν πολύ έξυπνος άνθρωπος, είχε προτεραιότητά του να βγάζει λεφτά γιατί μπορούσε και ίσως δε μπορούσε να το διαχειριστεί ότι έχασε τα λεφτά του από αυτή τη δολοπλοκία». Μάλιστα η ίδια θεωρεί ενδεικτικό της «σύγχυσής του» τα λάθη που έκανε στο κείμενο που ανάρτησε στα social media καθώς ο 50χρονος «ήταν ορθογράφος και δεν έκανε ποτέ συντακτικά λάθη».

Η ίδια αποκάλυψε ότι στο χώρο του γυμναστηρίου υπήρχαν κάμερες που δεν ήξερε εάν βρίσκονταν σε λειτουργία, εκτός από την εξωτερική που σίγουρα δούλευε.



Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στη Θεσσαλονίκη

Διεθνής διασυρμός για τα «χρυσά καβουροπόδαρα» - Στα δικαστήρια πάει το DK Oyster η Αμερικανίδα τουρίστρια Μπρέντα Μούλτον

«Το Pegas κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα!» προειδοποιεί ο πλοίαρχος του ρωσικού τάνκερ στην Κάρυστο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης