Θεσσαλονίκη: Ο γυμναστής είχε αναφέρει δύο φορές τις σκέψεις του για αυτοκτονία μέσα σε 15 μέρες

Θεσσαλονίκη: Ο γυμναστής είχε αναφέρει δύο φορές τις σκέψεις του για αυτοκτονία μέσα σε 15 μέρες

Ο 50χρονος πριν περίπου 15 ημέρες είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει - To ίδιο είχε εκμυστηρευτεί και σε στενή του φίλη

gimnast12
Δυο φορές μέσα στις τελευταίες 15 ημέρες είχαν ειδοποιήσει τις αρχές φίλοι του 50χρονου γυμναστή ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος πριν περίπου 15 ημέρες είχε εκμυστηρευτεί σε φίλο του ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά και ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και επικοινώνησαν οι αρχές με τον 50χρονο και τους οικείους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γυμναστής αλλά και οι συγγενείς του είχαν πει πως δεν χρειάζονται την συνδρομή της αστυνομίας τη δεδομένη στιγμή.

Την Δευτέρα, μια ημέρα πριν αυτοκτονήσει ο 50χρονος, μίλησε ξανά σε στενή του φίλη και μοιράστηκε τις σκέψεις του. Ανάμεσα σε όσα της εκμυστηρεύτηκε ήταν και η σκέψη να βάλει τέλος στη ζωή του. Τα λόγια του την ανησύχησαν πολύ και αμέσως ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας, ωστόσο για ακόμα μια φορά ο 50χρονος και οικείοι του ανέφεραν ότι το είπε εν τη ρύμη του λόγου και πως δεν επιθυμούσαν κάτι.

Ωστόσο, τη Δευτέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας κατέθεσε και η πρώην γυναίκα του 50χρονου που κατάγεται από τις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ήταν χωρισμένοι διατηρούσαν καλές σχέσεις και η πρώην γυναίκα του γνώριζε όλα όσα του έχουν συμβεί. Ανέφερε στις αρχές τα οικονομικά προβλήματα που του είχαν προκύψει αλλά μίλησε και για την γυναίκα που καταγγέλει στο σημείωμα του ο 50χρονος.

Από τις αρχές, είχαν συμβουλέψει την πρώην γυναίκα του να τους ειδοποιήσει άμεσα αν αναφέρει ξανά ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. Ωστόσο, μια ημέρα μετά ο 50χρονος έκανε πράξη αυτό που φαίνεται ότι σχεδίαζε το τελευταίο διάστημα και το μεσημέρι της Τρίτης εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο γυμναστήριο του.

Πηγή: makthes

Ειδήσεις σήμερα

Ο εφιάλτης των πυρηνικών απειλών επιστρέφει – Tι σημαίνει η αποστολή αμερικανικών πυραύλων στο Κίεβο

Καιρός: Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η κυριαρχία της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου δεν αμφισβητείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης