Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίστηκε άνδρας που κακοποίησε βάναυσα τον δίχρονο γιο της συντρόφου του

Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίστηκε άνδρας που κακοποίησε βάναυσα τον δίχρονο γιο της συντρόφου του

Ο δράστης είχε γρονθοκοπήσει το αγοράκι και το παράτησε στο σπίτι μόνο αδιαφορώντας αν ζει ή όχι

s
Ο άνδρας που ξυλοκόπησε ένα αγόρι μόλις δύο ετών και καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη είναι ελεύθερος ως το εφετείο, ανέφερε το Mega που έφερε στο φως τις φωτογραφίες από την κακοποίηση του μικρού.

Το αγοράκι ήταν γεμάτο μελανιές και πληγές σε όλο του το σώμα. Ο σύντροφος της μητέρας του το είχε γρονθοκοπήσει τόσο άσχημα που το πρόσωπό του έχει παραμορφωθεί. Πάνω του έσπασε και ένα ξύλινο τραπεζάκι ενώ το κούρεψε «για να το τιμωρήσει».

Αφού ξυλοκόπησε το αγοράκι, το εγκατέλειψε ολομόναχο στο σπίτι αδιαφορώντας πλήρως για το εάν είναι ακόμα στη ζωή ή αν το είχε σκοτώσει.

Στο δικαστήριο ο δράστης είχε ισχυριστεί ότι το αγοράκι του έσκισε ένα ακριβό βιβλίο.


Οι γιατροί στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης είπαν ότι ήταν μια από τις χειρότερες περιπτώσεις κακοποίησης ανηλίκου που είχαν δει.

Ο δράστης της κτηνώδους επίθεσης καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών to 2018, με το αδίκημα της βαριάς σωματικής βλάβης.

Ωστόσο εξέτισε μόνο τα 2,5 χρόνια και αποφυλακίστηκε επιδεικνύοντας καλή διαγωγή στις φυλακές. Eδώ και δύο χρόνια κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ εκκρεμεί το εφετείο. Εχει ωστόσο την υποχρέωση να εμφανίζεται μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Κλείσιμο
Σήμερα, όπως ανέφερε το Mega, ο μικρός Γρηγόρης είναι 8 ετών και ζει με τη μητέρα και τον μεγαλύτερό του αδελφό στο εξωτερικό.

Ολοι γύρω του έδωσαν μεγάλο αγώνα για να μπορεί να χαμογελά ξανά και τίποτα να μην θυμίζει το φρικτό πρωινό όπου λίγο έλειψε να πεθάνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης