Πάτρα: Ανήλικος οδηγούσε χωρίς άδεια και ταυτότητα, αλλά με όπλο

Πάτρα: Ανήλικος οδηγούσε χωρίς άδεια και ταυτότητα, αλλά με όπλο

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα - Ανήλικος μέθυσε και προκάλεσε ζημιές σε τάφο στο Μεσολόγγι

opke
«Φουλ» της παρανομίας έκανε ένας ανήλικος που ακινητοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πατρών στην Κάτω Αχαΐα, για να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Κατ' αρχήν, διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε άδεια ικανότητας οδήγησης.

Αλλά αυτό δεν ήταν το μόνο, καθώς εξακριβώθηκε ότι ο 17χρονος Έλληνας δεν είχε καν προβεί στην έκδοση αστυνομικής ταυτότητας. Και, σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα! Το όπλο κατασχέθηκε, ο ανήλικος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράνομη οπλοκατοχή, παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Και μη έκδοση ταυτότητας και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας του.

Ανήλικος μέθυσε και προκάλεσε ζημιές σε τάφο

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος δύο νεαρούς ηλικίας 18 και 16 χρόνων, οι οποίοι μέθυσαν και προκαλούσαν φθορές σε έναν οικογενειακό τάφο σε ένα κοιμητήριο περιοχής του Μεσολογγίου, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή τόπων θρησκευτικής σημασίας και σε βάρος των γονέων του ανήλικου για πλημμελή εποπτεία του.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με συμπλοκές ανηλίκων στον Εύοσμο – Βίντεο ντοκουμέντο

Καιρός: Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς - Πού θα βρέξει

Πώς έδρασαν οι εκτελεστές του «θείου Τζο» - Το σχέδιο των δραστών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης