Ακριβά πλήρωσε το γεγονός ότι «ξέφυγε» κατά την διάρκεια του έντονου τσακωμού που είχε με την σύζυγό του την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου ένας 40χρονος από τα Χανιά, καθώς είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψή του και την υποχρέωση να δει την Ανάσταση στο αστυνομικό μέγαρο.
Το παντρεμένο ζευγάρι είχε καυγαδίσει άγρια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής και ο 40χρονος έφτασε στο σημείο να εξυβρίζει και να απειλεί την 35χρονη σύζυγό του, η οποία δεν του χαρίστηκε, αλλά ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τον «νταή» σύζυγο ο οποίος συνελήφθη και «φιλοξενήθηκε» στα κρατητήρια όπου άκουσε το «Χριστός Ανέστη».
Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, ολοκληρώθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από τους αστυνομικούς, με την οποία ο 40χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.