Πετρούπολη: Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε ο άνδρας που κρεμάστηκε από τα κάγκελα του σχολείου

Πετρούπολη: Ψυχολογικά προβλήματα αντιμετώπιζε ο άνδρας που κρεμάστηκε από τα κάγκελα του σχολείου

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο protothema.gr για την αυτοκτονία του 52χρονου Αλβανού - Τον άτυχο άνδρα βρήκαν κρεμασμένο παιδιά του 4ου γυμνασίου

peripoliko
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην Πετρούπολη με έναν 52χρονο Αλβανό να κρέμεται από τα κάγκελα ενός σχολείου της περιοχής έχοντας δώσει τέλος στη ζωή του.

Τον αυτόχειρα εντόπισαν νεκρό μια παρέα μαθητών που έπαιζαν εκείνη την ώρα στο προαύλιο του 4ου γυμνασίου Πετρούπολης το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μυστρά.

Ήταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όταν τα παιδιά είδαν τον 52χρονο να έχει κρεμαστεί από τα κάγκελα του σχολείου και ειδοποίησαν τους γονείς τους. Άμεσα, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου διαπίστωσε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός, καθώς και αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα για το περιστατικό.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 52χρονος είχε προβεί στο απονενοημένο διάβημα με αυτό τον σκληρό τρόπο. Μάλιστα, στη γειτονιά εκείνη την ώρα βρισκόταν και η οικογένειά του ή όποια έμαθε τα τραγικά νέα.

"Οι δικοί του δεν ήξεραν τίποτα αν και μένουν εδώ κοντά. Από όσα λένε αυτοί που τους ξέρουν, έχει σοβαρά, ψυχολογικά προβλήματα καιρό τώρα", λέει στο protothema.gr ένας κάτοικος της περιοχής ο οποίος είδε τους ανήλικους σε κατάσταση σοκ ελάχιστα λεπτά αφότου είχαν αντικρύσει το μακάβριο θέαμα.


Ειδήσεις σήμερα

Άγρια επεισόδια «πυροδότησαν» στη Σουηδία οι συγκεντρώσεις ακροδεξιών που ήθελαν να κάψουν το Κοράνι

Σοβαρό τροχαίο για την αντιδήμαρχο Αλίμου - «Είχα Άγιο, αν ήμουν μόνη μου, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά»

Εφόσον υπάρξει μείωση του ΦΠΑ θα είναι για λίγα προϊόντα, λέει ο Θεόδωρος Σκυλακάκης


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης