Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Θείος της Πισπιρίγκου βάζει στο «κάδρο» τον Μάνο Δασκαλάκη

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Θείος της Πισπιρίγκου βάζει στο «κάδρο» τον Μάνο Δασκαλάκη

Κόντρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες για την εξέλιξη της υπόθεσης - Θείος της 33χρονης λέει σκωπτικά «τα παιδιά δεν έγιναν με τον κρίνο» - Η οικογένεια του πατέρα απαντά πως ο Δασκαλάκης δεν ήταν εκεί όταν πέθανε η Τζωρτζίνα

patra_oikogeneia_tzwrtzina
Η υπόθεση που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας από χορήγηση κεταμίνης και η σύλληψη της μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της δολοφονίας της κόρης της, έχουν προκαλέσει τριγμούς στην οικογένεια.

Έτσι, ανάμεσα στις δύο οικογένειες φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μία κόντρα για το γεγονός πως προς το παρόν ο Μάνος Δασκαλάκης δεν αντιμετωπίζει κάποια κατηγορία εν αντιθέσει με την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία βρίσκεται ΓΑΔΑ. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις θείου της 33χρονης, ο οποίος μιλώντας στον ALPHA άφησε αιχμές για το ότι ο πατέρας δεν έχει μπει στο «κάδρο».

Λέει χαρακτηριστικά ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου:

«Γιατί μένει εκτός κάδρου ο πατέρας; Γιατί έχουν τη μητέρα στη ΓΑΔΑ και όχι αυτόν; Πηγαίνετε βρείτε τον να σας δώσει απαντήσεις. Αυτός να σας πει. Έχουν βγάλει αυτόν από το κάδρο και έχουν αφήσει το κορίτσι. Γιατί γίνεται αυτό; Δύο είναι. Τα παιδιά δεν ήρθαν μόνα τους. Δεν έγιναν με τον κρίνο. Αυτός όμως έχει βγει από το κάδρο. Αυτό να ξέρετε».

Δείτε βίντεο:

Δηλώσεις θείου Ρούλας Πισπιρίγκου


Από την πλευρά του, το οικογενειακό περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη απαντά σε αυτές τις κατηγορίες λέγοντας πως «Δεν μπορεί να συμβεί αυτό αφού ο πατέρας δεν ήταν εκεί όταν χάθηκε η Τζωρτζίνα. Η κατηγορούμενη ήταν εκεί».

Την ίδια ώρα, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στον πατέρα επισημαίνουν στον ALPHA, «εμείς το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι ως οικογένεια είχαμε άριστη εικόνα για τη μητέρα, άψογη. Τώρα, έχουμε εμπιστοσύνη στην έρευνα των αρχών, που θα δείξει τι έχει συμβεί».

Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Με δύο δικηγόρους τη Δευτέρα στην ανακρίτρια - Επιμένει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη

Ρωσία: Νέα σενάρια για την υγεία του Πούτιν, πιθανόν να πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς

Φυλάκιση 12 μηνών στον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ που επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης