Αντιπολεμική συναυλία διοργανώνουν στο Σύνταγμα οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας με σύνθημα: «Δε φτάνει να αγαπάς τον άνθρωπο και την ειρήνη... πρέπει να αγωνίεσαι για αυτόν! (Γ. Ρίτσος)».
Στην αντιπολεμική συναυλία συμμετέχει και η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία όταν βγήκε στη σκηνή, είπε «Η μοναδική θέση που δεν θα προδώσει ποτέ κανέναν είναι η θέση του ανθρώπου».
Κλείσιμο
«Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ, χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχω», δήλωσε στους δημοσιογράφους η γνωστή τραγουδίστρια.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.