Αίγιο: Προσωρινά ελεύθερος ο 53χρονος που απειλούσε να σκοτώσει με γυαλί τη σύζυγό του

Αίγιο: Προσωρινά ελεύθερος ο 53χρονος που απειλούσε να σκοτώσει με γυαλί τη σύζυγό του

Η 42χρονη κατάφερε να κλειστεί στο μπάνιο και να καλέσει σε βοήθεια - Αστυνομικοί την βρήκαν αιμόφυρτη με τραύματα στο πρόσωπο

viaq
Έναν εφιάλτη έζησε μια 42χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στο Αίγιο, όταν δέχθηκε επίθεση με σπασμένο γυαλί από τον σύζυγό της απειλώντας να την σκοτώσει.

Η γυναίκα επικοινώνησε με φιλικό της πρόσωπο, το οποίο και ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Η άμεση επέμβαση και τα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και πληρώματος περιπολικού, απεδείχθησαν σωτήρια, βάζοντας τέλος στο μαρτύριο της έντρομης γυναίκας. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη ενώ βρήκαν στο μπάνιο αιμόφυρτη τη γυναίκα που είχε δεχθεί επίθεση με γυαλί στο πρόσωπο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη συρραφή τραυμάτων και στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας, όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του 53χρονου συζύγου της.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 42χρονης, δεν ήταν η πρώτη φορά που κακοποιήθηκε σωματικά από τον δράστη υποστηρίζοντας, πως ο φόβος για τη ζωή της και του παιδιού της την έκαναν επί σειρά ετών να «σιωπά».

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοοικογενειακή βία και στο πλαίσιο του αυτοφώρου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Ειδήσεις σήμερα:

H συγκλονιστική αγκαλιά ανάμεσα στη μάνα Τοπαλούδη και τη μάνα της Γαρυφαλλιάς

Ουκρανοί στρατιώτες σκότωσαν δύο Έλληνες ομογενείς κοντά στα σύνορα με την Ρωσία - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ

Μέτρα για την πανδημία: Χαλάρωση εισηγείται η κυβέρνηση - Και για όρθιους η διασκέδαση - Με πληρότητα άνω του 50% τα γήπεδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης