Κορωνοϊός - Κύπρος: Σε αργία 12 ιερείς επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν

Κορωνοϊός - Κύπρος: Σε αργία 12 ιερείς επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν

Σε τρίμηνη αργία οι ιερείς σύμφωνα με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου - Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δήλωσε πως οι περισσότεροι είναι και θεολόγοι και ότι παρασύρουν πιστούς να μην εμβολιαστούν

Κοπέλα εξαπάτησε πέντε ιερείς στην Καλαμάτα!
Δώδεκα ιερείς της αρχιεπισκοπικής περιφέρειας Λευκωσίας θα τεθούν σε τρίμηνη αργία από αύριο, καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου, να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό.

Από τους 123 ιερείς της Αρχιεπισκοπής, οι 27 ήταν ανεμβολίαστοι. Από αυτούς, 15 εμβολιάστηκαν ή εξασφάλισαν εξαίρεση για ιατρικούς λόγους.

Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος δήλωσε στο ΡΙΚ πως οι περισσότεροι είναι και θεολόγοι και ότι παρασύρουν πιστούς να μην εμβολιαστούν.

Στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι πρωτάκουστο να μην υπακούουν τον Αρχιεπίσκοπό τους, τόνισε ότι οι τρεις μήνες εκτός Εκκλησίας, μπορεί να γίνουν έξι, ή μπορεί και να καθαιρεθούν.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε, επίσης, την άποψη ότι υπάρχουν και άλλα κίνητρα πίσω από τη στάση μερικών ιερέων, εκμεταλλευόμενοι, όπως είπε, την κλονισμένη υγεία του.

Ειδήσεις σήμερα:

«Βουτιά θανάτου» για τη «Μις ΗΠΑ 2019» από ουρανοξύστη στο Μανχάταν

Στο σπίτι με courier από σήμερα τα χάπια για τον κορωνοϊό - Πώς γίνεται η αίτηση

Πού έφτασε τους -9°C η θερμοκρασία σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης