Άλλο ένα περιστατικό βαρβαρότητας, αυτή τη φορά με θύμα έναν σκύλο, καταγράφηκε σε παραλία της Βούλας.
Εκεί, μέσα στη θάλασσα, βρέθηκε το άτυχο σκυλάκι και μάλιστα μέσα σε μία μαύρη δεμένη σακούλα.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο «Forum των 3Β» προκαλούν αποτροπιασμό.
«Πολύ θλιβερή εικόνα!! Ποιο κτήνος το έκανε!!», «Τι ψυχή κουβαλάνε…» , «Κάτι τέτοιοι πολύ εύκολα θα το έκαναν κι σε άνθρωπο…κακοψυχοι», είναι μερικά από τα σχόλια των χρηστών.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»