Μπούκαραν στο σπίτι του, τον λήστεψαν, τον έδεσαν και ζητήσαν λύτρα απ' τους γονείς του για να τον ελευθερώσουν

Μπούκαραν στο σπίτι του, τον λήστεψαν, τον έδεσαν και ζητήσαν λύτρα απ' τους γονείς του για να τον ελευθερώσουν

Απόγευμα Κυριακής οι δύο δράστες μπήκαν στο σπίτι  23χρονου αλλοδαπού - Τον έδεσαν με σύρμα και του ζήτησαν να τηλεφωνήσει στους γονείς του για να ζητήσει λύτρα, ώστε να τον αφήσουν ελεύθερο  - Οι φωνές του θύματος, θορύβησαν τους γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία

peripoliko_police_art
Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 37 ετών, για από κοινού τέλεση ληστείας, βαριάς σωματικής βλάβης και αρπαγής.
Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής, οι δράστες  εισέβαλαν σε ισόγεια οικία στην Αθήνα και αφού ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας τον 23χρονο αλλοδαπό ένοικο, του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Εν συνεχεία οι δράστες έδεσαν το θύμα με σύρμα και με τη χρήση σωματικής βίας, απαιτούσαν να επικοινωνήσει με τους γονείς του, προκειμένου να ζητήσουν «λύτρα» για την απελευθέρωση του.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, κατόπιν εκκλήσεων του θύματος για βοήθεια, οι οποίες έγιναν αντιληπτές από περίοικους, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν άμεσα στο σημείο και προκειμένου να προστατέψουν άτομο που βρισκόταν σε κίνδυνο ζωής, μπήκαν στο σπίτι, συνέλαβαν τους δύο δράστες πριν προλάβουν να διαφύγουν και απελευθέρωσαν τον παθόντα. Το 23χρονο θύμα διακομίστηκε σε Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κομμάτι από σύρμα, μεταλλική ράβδος μήκους 86 εκατοστών και ξύλινη ράβδος μήκους 71 εκατοστών

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Κολωνού, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς μάσκα ο Γρηγόρης Πετράκος στην κηδειά του Γιώργου Τράγκα

Βίασε τη μητέρα του πριν την σκοτώσει ο 59χρονος στα Γρεβενά

Η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε το οικογενειακό γεύμα πριν τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης