Πέθανε από κορωνοϊό η ανεμβολίαστη αδελφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά

Πέθανε από κορωνοϊό η ανεμβολίαστη αδελφή του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά

Νοσηλευόταν σε βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο του Αγρινίου - Ο μητροπολίτης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό

kosmas-5
Την τελευταία της πνοή άφησε η 75χρονη αδελφή του του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, η οποία νοσηλευόταν, όπως και ο αδελφός της, με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το agriniopress.gr, 75χρονη γυναίκα είχε μεταφερθεί στις 2 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο του Αγρινίου, μια μέρα μετά τον αδελφό της. Ήταν ανεμβολίαστη και με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και διέμενε μαζί με τον Σεβασμιώτατο, στην οικία τους, στο Αγρίνιο.

Η κατάσταση της Ελένης Παπαχρήστου, είχε παρουσιάσει επιδείνωση αλλά επειδή ήταν εξαιρετικά ασταθής , οι ιατροί δεν συνιστούσαν τη μεταφορά της σε ΜΕΘ Covid όμορου νοσοκομείου. Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

Τις τελευταίες μέρες, ο Μητροπολίτης έχει εμφανίσει βαριά πολυοργανική ανεπάρκεια. Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 18 Νοεμβρίου και παρέμεινε αρχικά στο σπίτι του. Αν και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, ο ίδιος αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Όταν δέχθηκε, έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο Αγρινίου, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε τα χαράματα της 2ας Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και παραμένει.

Ειδήσεις σήμερα:

Σάλος με τη φράση της Λατινοπούλου «έχει το πηγάδι πάτο;» για ΛΟΑΤΚΙ και Καπουτζίδη: Τι απάντησε ο ηθοποιός

Κάτω 8% ο ΕΝΦΙΑ, καταργείται η εισφορά αλληλεγγύης σε Δημόσιο και συνταξιούχους

Νίκος Ανδρουλάκης: Οι πρώτες κινήσεις του νέου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης