Κορωνoϊός: Πανικός σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας - 68χρονος έφτυνε χωρίς μάσκα κι έλεγε πως έχει κάνει φόνους

Κορωνoϊός: Πανικός σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Μαγνησίας - 68χρονος έφτυνε χωρίς μάσκα κι έλεγε πως έχει κάνει φόνους

Το περιστατικό σημειώθηκε στο δρομολόγιο Αθήνα - Βόλος, λίγο έξω από την πρωτεύουσα - Ηρέμησε ο 68χρονος όταν εμφανίστηκαν αστυνομικοί

magnisia_ktel
Αναστάτωση προκλήθηκε την Παρασκευή στους επιβάτες λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο των 19:00 από Αθήνα για Βόλο. Λίγο μετά την έναρξη του δρομολογίου, επιβάτης ηλικίας περίπου 68 ετών άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τον κόσμο, δίχως να έχει προκληθεί.

Ο 68χρονος έλεγε ότι έχει σκοτώσει 50 άτομα, έφτυνε στο πάτωμα και αρνούνταν να φορέσει τη μάσκα του, ενώ είχε μπει στο λεωφορείο τηρώντας τα μέτρα της πανδημίας κανονικά.

Λίγο έξω από την Αθήνα, ο οδηγός αναγκάστηκε να σταματήσει το λεωφορείο και να καλέσει την Αστυνομία. Οι επιβάτες του λεωφορείου, συνολικά 32, είχαν τρομοκρατηθεί.

Ο 68χρονος δεν συμμορφωνόταν, ενώ ο οδηγός τον παρότρυνε με ψυχραιμία να σταματήσει να φοβίζει τον κόσμο, να καθίσει στη θέση του και να τηρήσει τα μέτρα της πανδημίας.

Ο ηλικιωμένος φαινόταν να μη συνειδητοποιεί τις πράξεις του. Φώναζε όλη την ώρα λέγοντας ακατανόητα λόγια. Σε κάποια στιγμή κάθισε δίπλα σε νεαρή και άρχισε πάλι να λέει για τους φόνους που έχει διαπράξει.

Οταν όμως έφτασαν στο λεωφορείο αστυνομικοί, άλλαξε στάση και συμπεριφορά. Μετά τις συστάσεις, σταμάτησε να φωνάζει, ηρέμησε και φόρεσε τη μάσκα του.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να συνεχίσει το ταξίδι του για Βόλο, όταν ενημερώθηκαν ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ότι αναγκάζεται να επισκέπτεται συχνά την πρωτεύουσα. Τον προειδοποίησαν όμως, ότι αν ξαναπροκαλούσε με τη συμπεριφορά του, θα τον οδηγούσαν στο Αυτόφωρο.

Το λεωφορείο συνέχισε κανονικά το δρομολόγιο, με καθυστέρηση όμως μίας ώρας και μετά από απερίγραπτη ταλαιπωρία.

Πηγή: Ταχυδρόμος


Ειδήσεις σήμερα:

Ασθενής πέταξε τα σωληνάκια και έφυγε από το νοσοκομείο, τον βρήκαμε ημιθανή σε παγκάκι, λέει ο Νίκος Καπραβέλος

«Δεν ήταν δολοφόνος απλά κάτι ράγισε μέσα της», λέει για την Κλοντιάνα Τσέλο η φίλη της Κόμισσα

«Πάμε καλά, σας ευχαριστώ» λέει σε νέα, ενθαρρυντική ανάρτηση, ο Χουλιάρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης