Ζευγάρι έκανε 12 κλοπές σε Βοιωτία και Αττική

Ζευγάρι έκανε 12 κλοπές σε Βοιωτία και Αττική

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχαν διαρρήξει δύο εξωκλήσια στην περιοχή του Παύλου Βοιωτίας

astuynomia01
«Μετακόμισε» στην Βοιωτία για να συνεχίσει τη δράση του παραβιάζοντας τέσσερις εκκλησίες ένα ζευγάρι Ελλήνων που αναζητούνταν στην Αττική, καθώς είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης σε βάρος τους εκδόθηκαν χθες από ανακριτή της Αθήνας για άλλες εννέα διακεκριμένες κλοπές στην περιοχή του Ωρωπού!

Ο άνδρας και η γυναίκα συνεργός του εντοπίστηκαν στην περιοχή της Αλίαρτου, στο πλαίσιο αναζητήσεων από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Τροχαίας Λιβαδειάς, καθώς είχαν ταυτοποιηθεί για δυο διαρρήξεις σε εκκλησία της κοινότητας Αγία Παρασκευή απ’ όπου δεν έκλεψαν κάτι και ένα εξωκλήσι στο Σωληνάρι Λιβαδειάς, από το παγκάρι του οποίου έκλεψαν χρήματα. Μάλιστα, στην κατοχή της γυναίκας βρέθηκαν τα κέρματα που είχαν αρπάξει.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχαν διαρρήξει δύο εξωκλήσια στην περιοχή του Παύλου Βοιωτίας και είχαν κλέψει διάφορα αντικείμενα θρησκευτικής λατρείας. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι κατασχέθηκε, οι ιερόσυλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που τους απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές και θα μεταχθούν στην Αθήνα για να απολογηθούν βάσει των ενταλμάτων.

Ειδήσεις σήμερα

Αυτός είναι ο 20χρονος Ρομά που έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών

Θετικός στον κορωνοϊό ο Εντ Σίραν - Σε καραντίνα ο 30χρονος Βρετανός ποπ σταρ

Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ: Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο... Γκάνθερ της σειράς «Τα Φιλαράκια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης