Κακοκαιρία «Αθηνά»: O δήμος Αγιάς Λάρισας ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Τουλάχιστον 30 σπίτια έχουν πλημμυρίσει στα παράλια της Αγιάς και δρόμοι έχουν καταστραφεί
Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν από τηνκακοκαιρία, ζητά ο Δήμος Αγιάς της Λάρισας.
Οι ζημιές από την έντονη βροχόπτωση είναι μεγάλες, ενώ μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιχειρούν και σήμερα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.
Σημειώνεται, πως τουλάχιστον 30 σπίτια έχουν πλημμυρίσει στα παράλια της Αγιάς, δρόμοι καταστράφηκαν, ενώ παρουσιάστηκαν και μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες του κάστανου.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.