Ιωάννινα: Ποτάμια οι δρόμοι από ισχυρή βροχόπτωση - Πεσμένα δέντρα και διακοπές ρεύματος (βίντεο)
H Τροχαία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στη Διονυσίου Φιλοσόφου στο μώλο λόγω του μεγάλου όγκου υδάτων - Εκτός λειτουργίας πολλοί σηματοδότες
Σφοδρή βροχόπτωση συνοδευόμενη από ισχυρούς ανέμους και κεραυνική δραστηριότητα έπληξε νωρίτερα τα Ιωάννινα.
Ένα μισάωρο περίπου ήταν αρκετό για να μετατραπούν οι δρόμοι σε ποτάμια με το πρόβλημα από συγκεντρωμένα ύδατα να εντοπίζεται κυρίως στην παραλίμνια περιοχή όπου έπεσαν δέντρα και κλαδιά με την Πυροσβεστική να βρίσκεται στους δρόμους για την κοπή και την απομάκρυνσή τους για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Όπως μεταδίδει το epirus-tv-news.gr, η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στη Διονυσίου Φιλοσόφου στο μώλο λόγω του μεγάλου όγκου υδάτων στο οδόστρωμα .
Παράλληλα συνεργεία της ΔΕΗ επιχειρούν σε σημεία όπου έπεσαν κολόνες αλλά και καλώδια λόγω του αέρα προκαλώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.
Από τις διακοπές ρεύματος που έχουν αναφερθεί έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και φωτεινοί σηματοδότες ακόμα και στο κέντρο της πόλης με την Τροχαία να βρίσκεται στα σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα για τη διευκόλυνση των οδηγών .
Σύμφωνα με την ΕΜΥ το βροχερό σκηνικό του καιρού αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής