Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες, έξι υδροφόρα οχήματα, ένα καναντέρ και δύο ελικόπτερα
UPD:
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Σιθωνία της Χαλκιδικής το μεσημέρι της Παρασκευής.
Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεσή της, 15 πυροσβέστες, έξι υδροφόρα οχήματα, ένα καναντέρ και δύο ελικόπτερα, με αποτέλεσμα η φωτιά να μην επεκταθεί περαιτέρω.
«Η φωτιά μάλλον προκλήθηκε από κεραυνούς που έπεσαν τις προηγούμενες ημέρες και γι’ αυτό τον λόγο όλοι βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για να προλάβουμε τα χειρότερα» δήλωσε στο GRTimes.gr o δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρρίσης Ντέμπλας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή