Θεσσαλονίκη: Κακόφημη γειτονιά του Μαϊάμι έγιναν τα Σφαγεία για την ταινία «The Enforcer» - Δείτε φωτογραφίες

Θεσσαλονίκη: Κακόφημη γειτονιά του Μαϊάμι έγιναν τα Σφαγεία για την ταινία «The Enforcer» - Δείτε φωτογραφίες

Το σκηνικό έπρεπε να θυμίζει υποβαθμισμένη αμερικανική συνοικία

baderas_antonios_art
Βραδινά γυρίσματα σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη για τις ανάγκες της ταινίας με τον χολιγουντιανό σταρ, Αντόνιο Μπαντέρας, που γυρίζεται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούνται στην περιοχή των Σφαγείων, στα δυτικά της πόλης.

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» η οδός Γεωργίου Ανδρέου πίσω από το γνωστό ξενοδοχείο «The Met», καθώς και η οδός Πηγάσου άλλαξαν μορφή.

Οι δρόμοι γέμισαν με... αμερικανικά σκουπίδια, ώστε να θυμίζουν υποβαθμισμένη, εγκαταλελειμμένη περιοχή, ενώ οι πινακίδες αλλάχθηκαν με αντίστοιχες στην αγγλική γλώσσα και εμπλουτίστηκαν με γκραφίτι, τα οποία γέμισαν ακόμη και κατεστραμμένα οχήματα. Οι πυροσβεστικοί κρουνοί μετατράπηκαν σε αμερικανικοί, ενώ κάποιοι εκ των κομπάρσων-ηθοποιών ντύθηκαν σαν άστεγοι για τις ανάγκες του σεναρίου.

Παράλληλα, στην οδό Γεωργίου Ανδρέου «γεννήθηκε» το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο "Lucien's Cookie Co 1959", όπου θα γυριστούν σκηνές για το κόνσεπτ της ταινίας και έξω από το οποίο έχει ήδη... σταθμεύσει το γνωστό, πλέον, όχημα που οδηγά ο πασίγνωστος ηθοποιός, Barracuda.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, ενώ πολύ πιθανόν το ίδιο πρόγραμμα να ακολουθηθεί και τις επόμενες μέρες. Στα γυρίσματα σήμερα αναμένεται να συμμετέχουν γνωστά ονόματα της Αμερικανικής σκηνής, εκτός του Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε κάποιες από τις σκηνές αναμένεται να συμμετάσχει κι ο γνωστός αμερικανός ράπερ 2 Chainz, ωστόσο άγνωστο παραμένει αν θα συμμετέχει και σε επιπλέον γυρίσματα των επόμενων ημερών, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο ίδιο σημείο τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες:

αρχειο_ληψης__1_
Κλείσιμο


αρχειο_ληψης__3_
αρχειο_ληψης__5_


enforcer9
αρχειο_ληψης__4_


αρχειο_ληψης__6_


αρχειο_ληψης__8_
αρχειο_ληψης


Ειδήσεις σήμερα: 

Επίσκεψη Ερντογάν στα Kατεχόμενα: «Άνθρακες» τα δώρα και τα χαρμόσυνα νέα για το ψευδοκράτος

Κορωνοϊός: 1.834 νέα κρούσματα - To 80% στην Κρήτη με μετάλλαξη Δέλτα

Πάρος: Εικόνες συνωστισμού στο αεροδρόμιο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης