Καιρός: Καύσωνας από την Ιταλία ανεβάζει τη θερμοκρασία στη χώρα - Βοριάδες στα πελάγη έως 6 μποφόρ

Καιρός: Καύσωνας από την Ιταλία ανεβάζει τη θερμοκρασία στη χώρα - Βοριάδες στα πελάγη έως 6 μποφόρ

Σήμερα, Τρίτη, ο καιρός θα κυλήσει σε παρόμοιο μοτίβο με τη Δευτέρα, με ήλιο, λίγες βροχές και καλές για την εποχή θερμοκρασίες - Επιμένουν τα 38άρια - Πού και πότε θα βρέξει

Καιρός: Καύσωνας από την Ιταλία ανεβάζει τη θερμοκρασία στη χώρα - Βοριάδες στα πελάγη έως 6 μποφόρ
Καύσωνας από την Ιταλία ανεβάζει τη θερμοκρασία σήμερα στη χώρα, ενώ από την Τετάρτη ισχυροί άνεμοι(βοριάδες) θα πλήξουν το Αιγαίο. 

Γενικά αίθριος προβλέπεται για σήμερα ο καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και την Πελοπόννησο.


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο βόρειο Ιόνιο και το ανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Αθήνα  προβλέπεται γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι τις απογευματινές ώρες σε νότιων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.



Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό 


-Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά και κατά τόπους θα φτάσει τους 38 με 39 βαθμούς , αλλά θα πέσει από την Παρασκευή

Κλείσιμο
-Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με αστάθεια στα κεντρικά και τα βόρεια

-Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο τα 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα την Παρασκευή τα 7 με 8 μποφόρ στα νοτιοανατολικά

Καιρός: Καύσωνας από την Ιταλία ανεβάζει τη θερμοκρασία στη χώρα - Βοριάδες στα πελάγη έως 6 μποφόρ


Οι προβλεπόμενες θερμοκρασίες στην Αθήνα δεν είναι πολύ πάνω από τις κανονικές τιμές, αλλά παραμένουν σταθερά μέχρι τα μέσα του μήνα σε επίπεδα πάνω από τα συνήθη για την εποχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης