Μύκονος: Οι prive βουτιές του Καρίμ Μπενζεμά, τα «θηρία» του NBA και ο άφαντος Προχόρωφ

Μύκονος: Οι prive βουτιές του Καρίμ Μπενζεμά, τα «θηρία» του NBA και ο άφαντος Προχόρωφ

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε μαζί με την σύζυγο και την κόρη του στον Πάνορμο αλλά ήταν αγνώριστος με καπέλο, γυαλιά ηλίου και μάσκα, ενώ οι σταρ του NBA Γιόνας Βαλασιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις το έριξαν στον ναργιλέ

benzema_mykonos_art
Σχεδόν κανείς δεν αναγνώρισε τον ψηλό κύριο με το καπέλο, τα γυαλιά ηλίου και την προστατευτική μάσκα που έφτασε στον Πάνορμο, συνοδευόμενος από μια νεαρή γυναίκα, ένα μικρό κοριτσάκι και δυο σωματοφύλακες, λίγο μετά τις μια και μισή το μεσημέρι της Δευτέρας.
mik44

Εν αντιθέσει με άλλους πελάτες που περίμεναν, ο εν λόγω κύριος οδηγήθηκε σε prive χώρο του Principote ώστε να μην τον ενοχλήσει κανείς και εκεί αποκαλύφθηκε ότι είναι ο πολύς Καρίμ Μπενζεμά, που ψήφισε κι αυτός Μύκονο για τις οικογενειακές του διακοπές.
benzema_mykonos3
O Καρίμ Μπενζεμά παίζει με την κόρη του
benzema_mykonos2
Ο διεθνής Γάλλος παρακολουθεί την κόρη του να παίζει στην άμμο
benzema_mykonos
Στιγμές χαλάρωσης για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης
benzema_mykonos_art
Μετά τις βουτιές η οικογένεια του Μπενζεμά κάθισε για φαγητό σε ιδιωτικό χώρο εστιατορίου στον Πάνορμο

Κλείσιμο
Ο επιθετικός της Ρεάλ και της Εθνικής Γαλλίας απόλαυσε προστατευμένος ένα οικογενειακό γεύμα εντρυφώντας κυρίως στο σούσι και τα φρέσκα θαλασσινά, έπαιξε με την κόρη του στην θάλασσα και χαλάρωσε κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Σε απόσταση αναπνοής ήταν οι δυο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, προς αποφυγή ενόχλησης του Καρίμ από τυχόν θαυμαστές.

Αρκετοί λουόμενοι τον αναγνώρισαν όμως τον άφησαν ήσυχο να απολαύσει την πρώτη μέρα των διακοπών του στη Μύκονο, μετά τον αποκλεισμό της Γαλλίας από το Euro και τα παιχνίδια με την  μικρή του κόρη.

mikonos1
Τα «θηρία» του NBA Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις κάθισαν μαζί με τις συνοδούς τους

Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα δυο «θηρία» ο ύψους 2.13 μέτρα Γιόνας Βαλαντσιούνας και ο μόλις 2.11 μέτρα Ντομάντας Σαμπόνις -γιος του μύθου Άρβιντας- εισήλθαν στο Principote μαζί με τις συνοδούς τους, οι οποίες φάνταζαν πολύ κοντές μπροστά τους.

Οι δυο σταρ των Μέμφις Γκρίζλις και Ιντιάνα Πέισερς αντίστοιχα απόλαυσαν σαμπάνια Crystal και ναργιλέ ενώ όταν ο Γιόνας σηκώθηκε για να συνοδέψει την κοπέλα του χρειάστηκε να σκύψει ελαφρά για να μην βρει στα ξύλα που στηρίζουν το ταβάνι.

mik33
miko2
Οι δύο σταρ του ΝΒΑ απόλαυσαν το φαγητό τους μαζί με ναργιλέ

Αντίθετα με αυτόν ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Μιχαήλ Προχόρωφ αφίχθη μεν στη Μύκονο αλλά προς το παρόν δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση μαζί με το σύνηθες «μπουκέτο» καλλονών που τον ακολουθεί.

Ειδήσεις σήμερα

Η Μέρκελ λέει «ναι» και στρώνει... κόκκινο χαλί στους Βρετανούς που έχουν εμβολιαστεί πλήρως

Πανδημία: Ημερήσια κρούσματα και θάνατοι σε Κούβα, Μεξικό και Αργεντινή

Στάση εργασίας σε μετρό και ΗΣΑΠ την Τετάρτη - Κανονικά θα κινούνται τα λεωφορεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης