Ένα ακόμη επεισόδιο με αφορμή οπαδικές διαφορές σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.
Ομάδα περίπου 15 ατόμων επιτέθηκε σε παρέα νεαρών που βρίσκονταν στην πλατεία Συνατγματάρχη Αθ. Κατσιά, στις παλιές εργατικές κατοικίες της Ν. Ευκαρπίας.
Οι δράστες της επίθεσης κατάφεραν και απομόνωσαν το ένα από τα άτομα που καταδίωκαν. Τον πλησίασαν και αφού τον ακινητοποίησαν του προκάλεσαν εγκαύματα στο σώμα με αναμμένο πυρσό.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας. Το 19χρονο θύμα και οι φίλοι του περιέγραψαν στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν αλλά δήλωσαν άγνοια όταν ρωτήθηκαν για το αν επρόκειτο για επίθεση οπαδών ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο με εγκαύματα στην πλάτη και το πόδι.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.