Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένας14χρονος ποδοσφαιριστήςο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του σε γήπεδο στα Μουδανιά. Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.com το περιστατικό έγινε την περασμένη Πέμπτη (10.06.2021), κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ακαδημίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Π.Ο Μουδανιών.
Η κινητοποίηση όσων βρίσκονταν στο σημείο ήταν άμεση ενώ έγιναν προσπάθειες για να επανέλθει ο 14χρονος. Μάλιστα οι γνώσεις που είχαν οι προπονητές πάνω σε θέματα άμεσης βοήθειας και η άμεση κινητοποίηση γιατρών που είτε κλήθηκαν είτε ήταν παρών συνέβαλαν στο να επανέλθει το παιδί.
«Ο μικρός ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο γήπεδο. Ευτυχώς που ήμασταν εκεί. Χάσαμε το φως μας αλλά εκεί δεν σκέφτεσαι τίποτα παρά να βοηθήσεις όπως μπορείς. Άπαντες κινηθήκαμε άμεσα και σε χρόνο μηδέν είχαμε απινιδωτή, γιατρό αλλά και εμείς που γνωρίζουμε πρώτες βοήθειες επαναφέραμε το παιδί», ανέφεραν άνθρωποι της ακαδημίας μιλώντας στο xalkidikipolitiki.com. Σημειώνεται πως σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ομάδας του ΠΟ Μουδανιών το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο γήπεδο για περίπου μισή ώρα.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή