Ηλεία: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου

Ηλεία: Στον εισαγγελέα ο 52χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου

Ο κατηγορούμενος την περασμένη Παρασκευή πέρασε για πρώτη φορά τις πύλες του Δικαστικού Μεγάρου, όμως ζήτησε και πήρε αναβολή για σήμερα - Παρέμεινε φυλακισμένος

pyrgos_roumanos
Στο Δικαστικό Μέγαρο του Πύργου έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας για να παρουσιαστεί ενώπιον ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 52χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονου σε χωριό του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Ο κατηγορούμενος την περασμένη Παρασκευή πέρασε για πρώτη φορά τις πύλες του Δικαστικού Μεγάρου, όμως ζήτησε και πήρε αναβολή για σήμερα.

Το αίτημά του να παραμείνει ελεύθερος μέχρι την ακροαματική διαδικασία απορρίφθηκε και έτσι από την περασμένη Παρασκευή έως και σήμερα παραμένει υπό κράτηση.

Θυμίζεται πως ο 52χρονος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Κρεστένων, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε εναντίον ο πατέρας του παιδιού και εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, ο 15χρονος ενημέρωσε τον πατέρα του για την αποστολή μηνυμάτων πορνογραφικού περιεχομένου στα social media από τον 52χρονο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πατέρας του ανήλικου, δέχθηκε επίθεση από τον 52χρονο όταν επιχείρησε να ζητήσει εξηγήσεις και πρόσθεσε ότι στο παρελθόν ο ίδιος άνθρωπος έχει ξαναδημιουργήσει πρόβλημα στην οικογένειά του.

Πηγή: PatrisNews

Ειδήσεις σήμερα: 

Εφραίμ: Σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου

Καιρός: Ειδικοί του meteo εξηγούν γιατί θα υπάρξουν χαλαζοπτώσεις τέτοια εποχή 

Οι νέες οδηγίες του CDC για όσους έχουν εμβολιαστεί και έρθουν σε επαφή με κρούσμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης