Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου - Στέλιος Νούτσος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας ΣΤΑΡ που έγινε στην Κροατία.
Αγωνίστηκαν 34 σκάφη από 13 χώρες και οι Έλληνες ιστιοπλόοι κατέλαβαν την 9η θέση στη γενική βαθμολογία του open και την 7η στην Ευρώπη.
Πραγματοποιήθηκαν 7 ιστιοδρομίες και το ελληνικό δίδυμο τερμάτισε στ ις θέσεις 5, 12, 3, 17, 27, 14 και 4 συγκεντρώνοντας 55 βαθμούς.
Σύμφωνα με τη συνολική εικόνα τους είχαν τις δυνατότητες να τερματίσουν πιο ψηλά, ακόμη και να κατακτήσουν μετάλλιο. Η καθοριστική ιστιοδρομία ήταν η 5η. Το ελληνικό σκάφος βρισκόταν 3ο, όταν απότομα άλλαξε ο καιρός και βρέθηκε στην 27η θέση. Η διαφορά τους από το κροατικό σκάφος που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ήταν μόλις 15 βαθμοί. Ειδήσεις σήμερα:
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.