Για το άνοιγμα των γυμναστηρίων μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αναφέρθηκε στην στήριξη που θα δοθεί στην εστίαση, το λιανεμπόριο, τα γυμναστήρια και τους παιδότοπους. Επίσης, μίλησε για τους περιορισμούς στο όριο των 100 ατόμων σε γάμους και βαπτίσεις.
Όπως ξεκαθάρισε ο υπουργός, μιλώντας στο «Open», τα γυμναστήρια θα ανοίξουν για όλους στις 31 Μαΐου, ενώ επειδή έχουν μείνει πολύ καιρό κλειστά πρέπει να στηριχθούν οικονομικά. Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως η πλατφόρμα των επιδοτήσεων για όλα τα γυμναστήρια και όλους τους παιδότοπους θα ανοίξει 28 με 30 Μαΐου. Υπογράμμισε μάλιστα πως δεν θα υπάρχουν κριτήρια μείωσης τζίρου για να δοθεί η επιδότηση καθώς όλες αυτές οι επιχειρήσεις έχουν μείωση τζίρου μεγαλύτερη από 30%.
Όσον αφορά στο όριο των 100 ατόμων για γάμους και δεξιώσεις ο υπουργός τόνισε πως κατά τη γνώμη του δεν είναι απαραίτητο διότι με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή ένα κατάστημα εστίασης μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και περισσότερους από 100 πελάτες. Επομένως, κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει και σε αυτές τις δεξιώσεις που πραγματοποιούνται σε μεγάλους ανοιχτούς χώρους. «Θα αιτηθούμε στην επιτροπή να αρθεί αυτό το μέτρο», σημείωσε ο υπουργός.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.