Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει ο τελικός

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πότε και πού θα γίνει ο τελικός

Τελικά πόσο καιρό θα πάρει παράταση το Survivor; - Τι θα γίνει με τις οικογένειες των παικτών;

Giorgos_Lianos
Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera, μίλησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιανός, μετά τις τελευταίες, καταιγιστικές εξελίξεις του Survivor.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ανέφερε ότι το παιχνίδι θα παραταθεί για δέκα περίπου ημέρες ενώ, όπως αποκάλυψε, ο τελικός θα γίνει τον Ιούλιο στην Ελλάδα. Ρωτήθηκε, μάλιστα, και αν θα ταξιδέψουν οι οικογένειες των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, ως έπαθλο επικοινωνίας, ωστόσο ο παρουσιαστής υπογράμμισε ότι αυτό δεν θα συμβεί λόγω κορωνοϊού.


Υπενθυμίζεται ότι στο χθεσινό επεισόδιο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε σε παίκτες και κοινό την απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να αποχωρήσει από το παιχνίδι, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Όπως ανέφερε και ο παρουσιαστής, η παραγωγή πρότεινε στον Νίκο να παραμείνει στο παιχνίδι και να αγωνιστεί όποτε κρίνουν οι γιατροί ότι θα είναι έτοιμος, ωστόσο εκείνος αποφάσισε να αποχαιρετίσει τον Άγιο Δομίνικο, βάζοντας πάνω από όλα την υγεία του. 

Από εκεί και πέρα, «εγκαινιάστηκε» και ένα νέο σύστημα στους αγώνες. Κάθε εβδομάδα, λοιπόν, δύο παίκτες θα βγαίνουν αρχηγοί των δύο ομάδων και θα διαλέγουν την ομάδα τους, με την οποία θα αγωνίζονται μόνο στους αγώνες επάθλων. Στους αγώνες ασυλίες, από εδώ και στο εξής, οι παίκτες θα αγωνίζονται ατομικά. 

Ειδήσεις σήμερα: 

Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας – Δείτε την στιγμή της εκτέλεσης

Ανοιχτοί από σήμερα οι παιδικοί σταθμοί: Πώς θα λειτουργήσουν

Έρχονται 15.000 ραβασάκια με φόρους... κατ' εκτίμηση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης