Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση γυμναστηρίων και παιδότοπων

Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση γυμναστηρίων και παιδότοπων

Ξεπέρασαν τις 4.800 οι αιτήσεις των επιχειρήσεων εστίασης σε 24 ώρες - Τι είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης για την ενίσχυση των δικηγόρων και των επιχειρήσεων ένδυσης και υπόδησης

1-87-1-768x511
Το χρονοδιάγραμμα των επιδοτήσεων για τη στήριξη των κλάδων της οικονομίας παρουσίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, αναφέροντας ότι στο διάστημα από 28 – 30 Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση των γυμναστηρίων και των παιδότοπων, με ποσό από 4.000 ευρώ (με έναν εργαζόμενο) έως 17.000 ευρώ (με 9 εργαζόμενους και πάνω).

Όπως είπε ο υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου οι δικηγόροι θα λάβουν ειδική χρηματοδοτική ενίσχυση από το υπουργείο Ανάπτυξης για να αγοράσουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ώστε να προσαρμοστούν στο νέο σύστημα e-justice.

Ο υπουργός σημείωσε ότι θα εξετάσει και τη δημιουργία προγράμματος χρηματοδοτικής ενίσχυσης για την ένδυση, υπόδηση και τις εποχικές επιχειρήσεις. Όπως είπε, μάλιστα, έχει ξεκινήσει επαφές με τις Βρυξέλλες.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney

Ειδήσεις σήμερα 

Επιστροφή στην κανονικότητα για το ΕΣΥ: Ξεκινούν ραντεβού για επεμβάσεις - Τι αλλάζει στα νοσοκομεία

Η Ελλάδα «άνοιξε» τις πύλες του τουρισμού - Αυξημένη ζήτηση για βίλες και Airbnb - Τι λένε ξενοδόχοι και τουριστικοί πράκτορες

Πανελλαδικές: Έρχεται αύξηση βάσεων στις περιζήτητες σχολές - Πτώση στα περιφερειακά ΑΕΙ - Τέλος η «λευκή κόλλα»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης