Τύρναβος: Καταζητούμενος έκρυβε ηρωίνη και μεθαδόνη σε χωράφι

Τύρναβος: Καταζητούμενος έκρυβε ηρωίνη και μεθαδόνη σε χωράφι

Αλλοδαπή συνελήφθη με sisha και ηρωίνη στη Μυτιλήνη

methadoni
Δυο καταδίκες και δυο διατάξεις που τον έστελναν στην φυλακή εκκρεμούσαν σε βάρος ενός Έλληνα, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος και μάλιστα διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά τα οποία έκρυβε σε ένα αγροτεμάχιο, σε περιοχή του Τυρνάβου!

Για την σύλληψή του εκτελέστηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας με τη συνδρομή των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον εντόπισαν μέσα στο χωράφι και του πέρασαν χειροπέδες. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή του 36 «φιξάκια» με ηρωίνη σε στερεά μορφή συνολικού βάρους 26 γραμμαρίων, ένα γυάλινο φιαλίδιο με υγρή μεθαδόνη βάρους 44,2 γραμμαρίων, καθώς και 250 ευρώ.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και μετά την απολογία του στον ανακριτή θα οδηγηθεί στις φυλακές, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κλοπή με συνολική ποινή φυλάκισης ενός έτους και δέκα μηνών, αλλά και δύο διατάξεις της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας για παραβίαση των περιορισμών διαμονής και κλοπή, με συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, δέκα μηνών και 18 ημερών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Αλλοδαπή συνελήφθη με sisha και ηρωίνη

Αναζητούσε στη Μυτιλήνη αγοραστές για το παράνομο εμπόρευμά της μια αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν στοιχεία για την δράση της. Στο σπίτι της βρέθηκαν 20 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης (sisha), δυο γραμμάρια ηρωίνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά τα οποία κατασχέθηκαν και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.



Ειδήσεις σήμερα

Ο Μπιλ Γκέιτς είχε παράνομη σχέση με υπάλληλο της Microsoft - Η ερωμένη του ήθελε να τα μάθει όλα η Μελίντα!

Το Ισραήλ «κατακεραυνώνει» την Μπέλα Χαντίντ που διαδήλωσε υπέρ των Παλαιστινίων - «Ντροπή σου»

Sanofi: Αυξημένα αντισώματα παράγει στις κλινικές δοκιμές το υποψήφιο εμβόλιο κατά της Covid

Βίντεο του meteo: Οι δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα από το 2000 - 8 εκατομμύρια καμένα στρέμματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης