Απολύθηκε από το τμήμα του Έβρου, ο γιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, ολοκληρώνοντας, έτσι, τη στρατιωτική του θητεία, η οποία είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2020.
Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Βοστώνη, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αποφάσισε να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις πριν ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές σπουδές του.
Έτσι, κατετάγη στο πυροβολικό και, συγκεκριμένα, στην 138 A/K MMΠ, στο στρατόπεδο Ιωάννου. Μετά από οκτώ μήνες, πήρε το απολυτήριο στα χέρια του και «ανέβασε» μια φωτογραφία στα social media, ποζάροντας με έναν φίλο του.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.