Λάρισα: Βρήκε χαμένη τραπεζική κάρτα και την χρησιμοποίησε

Λάρισα: Βρήκε χαμένη τραπεζική κάρτα και την χρησιμοποίησε

Πρόλαβε να κάνει μόλις δύο ανέπαφες συναλλαγές - Την «τσάκωσαν» να κλέβει τρόφιμα και ρούχα από σούπερ μάρκετ στον Τύρναβο

pos
Δεν πρόλαβε να κάνει τα ψώνια που ήθελε μια αλλοδαπή, η οποία βρήκε πεσμένη σε έναν δρόμο της Λάρισας την τραπεζική κάρτα μιας γυναίκας και έσπευσε να την... αξιοποιήσει! Έτσι, πήγε σε δύο σούπερ μάρκετ της πόλης και την χρησιμοποίησε κάνοντας ανέπαφες συναλλαγές.

Για καλή της τύχη, η ιδιοκτήτρια της κάρτας αντιλήφθηκε γρήγορα πως την είχε χάσει και την ακύρωσε, με αποτέλεσμα η δράστιδα να προλάβει να κάνει αγορές συνολικής αξίας μόλις 29,72 ευρώ. Αυτά συνέβησαν στις 10 Απριλίου, αλλά η αλλοδαπή ταυτοποιήθηκε χθες από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Έκλεψε τρόφιμα και ρούχα από σούπερ μάρκετ

Παριστάνοντας την πελάτισσα μπήκε σε ένα σούπερ μάρκετ στον Τύρναβο μια Ελληνίδα το απόγευμα της Τρίτης, αλλά ενώ το καλάθι της έμενε άδειο, η προσωπική της τσάντα... γέμιζε με διάφορα τρόφιμα και είδη ένδυσης! Όμως, την πήραν είδηση οι υπάλληλοι και ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Τα κλεμμένα είδη παρελήφθησαν από την υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ η δράστιδα συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ειδήσεις σήμερα:

Έλληνες στην Ινδία: Δεν υπάρχουν κρεβάτια με οξυγόνο! Δεν βγαίνουμε από το σπίτι

«Ελευθερία» και για άτομα ηλικίας 30-49 χρόνων τη Μεγάλη Εβδομάδα - Πότε ανοίγουν τα ραντεβού εμβολιασμού

Με «καμπάνα» δισεκατομμυρίων κινδυνεύει το TikTok - Γιατί κατηγορείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης