Λάρισα: Αρνήθηκε τον έλεγχο και απείλησε τους αστυνομικούς

Λάρισα: Αρνήθηκε τον έλεγχο και απείλησε τους αστυνομικούς

Του ασκήθηκε δίωξη για  κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια - Κυκλοφορούσε με πέντε μαχαίρια στα Τρίκαλα

astritsi708
Τον «νταή» έκανε στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν πλησίασαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαινε για να κάνουν έλεγχο, ένας Έλληνας στη Λάρισα. Αρχικά, αρνήθηκε να βγει από το όχημα, ενώ στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους ώσπου ακινητοποιήθηκε και δεσμεύτηκε με χειροπέδες.

Στην κατοχή του και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς τα οποία κατασχέθηκαν και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια.

Τον έπιασαν οπλισμένο με πέντε μαχαίρια!

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά τέσσερα μαχαίρια και ένας σουγιάς βρέθηκαν στην κατοχή ενός Έλληνα στον οποίο έκαναν σωματική έρευνα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Τρίκαλα, το βράδυ της Δευτέρας! Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανδημία-Βραζιλία: Κατέρριψε όλα τα τραγικά ρεκόρ θανάτων τους δυο τελευταίους μήνες

Διάγγελμα Μπάιντεν για την ετυμηγορία για τον φόνο του Φλόιντ: «Ένα γιγαντιαίο βήμα μπροστά στην πορεία προς τη δικαιοσύνη»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης