Νεκρός εντοπίστηκε ένας 35χρονός αλλοδαπός, αλβανικής καταγωγής, στη Γέφυρα Δεβοσέτου στο Αργοστόλι στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στις 8:00, περαστικοί, οι οποίοι έκαναν τον πρωινό περίπατό τους στη γέφυρα που ενώνει το Αργοστόλι με την απέναντι όχθη, βρήκαν έναν άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του, να επιπλέει στη θάλασσα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ ανέσυραν τον άτυχο άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του 35χρονου αλλοδαπού θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.