Κεφαλονιά: Παρελάμβαναν ηρωίνη με... κούριερ και την διακινούσαν στο νησί

Κεφαλονιά: Παρελάμβαναν ηρωίνη με... κούριερ και την διακινούσαν στο νησί

Συνέλαβαν τους δράστες κατά τη διάρκεια της παραλαβής - Το δέμα περιείχε σχεδόν 500 γραμμάρια ηρωίνης

Kefalonia-Hrwini
Μετά από πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Αργοστολίου, εξαρθρώθηκε πλήρως η εγκληματική οργάνωση που διακινούσε στην Κεφαλονιά ηρωίνη την οποία παρελάμβανε συστηματικά μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, με αποστολέα μια γυναίκα από το Περιστέρι στην Αττική.

Το απόγευμα της Τετάρτης, οργανώθηκε επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δυο Έλληνες την στιγμή που παρελάμβαναν ένα δέμα με ηρωίνη βάρους 495 γραμμαρίων, το οποίο κατασχέθηκε. Ο ένας από τους δράστες είχε ηγετικό ρόλο στην προμήθεια, μεταφορά και φύλαξη των ναρκωτικών, ενώ ο άλλος τα διακινούσε σε χρήστες του νησιού και στις κατοικίες τους κατασχέθηκαν δύο ναρκωτικά χάπια και 190 ευρώ.

Η επιχείρηση συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο Περιστέρι, όπου με τη συνδρομή αστυνομικών του τοπικού τμήματος Ασφαλείας συνελήφθη και η γυναίκα που έστελνε τα δέματα με την ηρωίνη στους συνεργούς της. Υπολογίζεται, μάλιστα, ότι από τον Αύγουστο του 2020 είχαν διακινήσει πάνω από ενάμισι κιλό ηρωίνης, το οποίο τους απέφερε περισσότερα από 75.000 ευρώ!

Οι δυο άνδρες και η γυναίκα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας με την αυτόφωρη διαδικασία και σε βάρος τους ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για συγκρότηση, διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και προμήθεια, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα: 

Μικρός Ζαχαρίας: Πάλεψε γενναία, αλλά δεν τα κατάφερε

Σήμερα οι ανακοινώσεις για το «άνοιγμα» δραστηριοτήτων - Τι αλλάζει από το Σαββατοκύριακο

Αποζημιώσεις ενοικίων: Βήμα βήμα η διαδικασία για να δείτε online που βρίσκεται η αίτησή σας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης