Με τον Τσιάρα συναντήθηκε η Ένωση Διοικητικών Δικαστών για τα προβλήματα της Διοικητικής Δικαιοσύνης
Το νέο ΔΣ της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών συναντήθηκε με τον υπουργό Δικαιοσύνης - Ο κ. Τσιάρας ενημερώθηκε για τις θέσεις της Ένωσης και δήλωσε ότι επιθυμεί διαβούλευση για να βρεθούν άμεσα λύσεις
Με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρασυναντήθηκε σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών (ΕΔΔ), το οποίο εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του Παναγιώτη Δανιά και τη γενική γραμματέα Αικατερίνη Κουτσοπούλου.
Κατά τη συνάντηση, που έγινε σε θετικό κλίμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΔΔ, ο υπουργός ενημερώθηκε για τις πάγιες θέσεις της Ένωσης, αναφορικά με τα διαχρονικά προβλήματα που απασχολούν την Διοικητική Δικαιοσύνη.
Από την πλευρά του ο κ. Τσιάρας δήλωσε, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, ότι επιθυμεί τη διαβούλευση με την Ένωση Διοικητικών Δικαστών, προκειμένου να ανευρεθούν άμεσα λύσεις.
Αναφορικά με τον Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, παρείχε διαβεβαιώσεις ότι τόσο στην ΕΔΔ, όσο και στις άλλες Δικαστικές Ενώσεις, θα δοθεί εγκαίρως το τελικό νομοσχέδιο, ώστε να διαθέτουν επαρκή χρόνο, προκειμένου να διατυπώσουν τις παρατηρήσεις τους.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.