Εξιτήριο έπειτα από τέσσερις μέρες νοσηλείας πήρε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία βγήκε σήμερα από το νοσοκομείο εμφανώς καταβεβλημένη από τη μικρή περιπέτεια της υγείας της.
Η φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece είχε μεταφερθεί πριν λίγες μέρες στην κλινική, μετά από επιδείνωση ενός προβλήματος υγείας που είχε εδώ και καιρό. Στη συνέχεια, μπήκε για επανέλεγχο και οι γιατροί έκριναν πως σήμερα θα πάρει εξιτήριο.
Η κυρία Πατούλη μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως θέλει να πάει στο παιδί της, τον Αλέξανδρο, ενώ παράλληλα έδειξε τη συγκίνησή της γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε, δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα στήριξης από γυναίκες αλλά και από άντρες.
Κλείσιμο
Όπως επισήμανε όλη αυτή η περιπέτεια των τελευταίων ημερών ήταν ένα μάθημα ζωής για εκείνη, ενώ τόνισε πως αφήνει πίσω της όλο αυτό τον πόνο και συνεχίζει τη ζωή της και με την αγάπη που της έδειξε ο κόσμος όλο αυτό το διάστημα.
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.