Νέα πορεία για τον πολυισοβίτη απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Δεκάδες διαδηλωτές αφού πρώτα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα κατευθύνθηκαν μέσω της Πανεπιστημίου στην Πλατεία Ομονοίας, ενώ το μπλοκ των αντιεξουσιαστών παρέμεινε επί της οδού Αμαλίας.
Την ίδια ώρα που η αστυνομική παρουσία ήταν ισχυρή. Παράλληλα η λεωφόρος Αμαλίας - μπροστά από τον Άγνωστό Στρατιώτη -, η Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Ακαδημίας μέχρι την αρχή της Πανεπιστημίου και ο όδος Πανεπιστημίου ήταν κλειστές.
Σημειώνεται πως από τις 11:30 έκλεισε ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο», με εντολή της αστυνομίας, ενώ το ίδιο συνέβη και στις 16:30 με τον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.
Πλέον οι συρμοί του Μετρό διέρχονται κανονικά από τους συγκεκριμένους σταθμούς.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.