Υπεγράφη σήμερα η απόφαση επιχορήγησης 900.000 ευρώ για τους Δήμους που επλήγησαν από τους δίδυμους ισχυρούς σεισμούς στη Θεσσαλία, όπως προανήγγειλε το Σάββατο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, κατά την επίσκεψή του στις σεισμόπληκτες περιοχές.
Συγκεκριμένα, προβλέπονται:
· 300.000 ευρώ για τον Δήμο Ελασσόνας
· 300.000 ευρώ για τον Δήμο Τυρνάβου
· 300.000 ευρώ για τον Δήμο Φαρκαδόνας
Τα χρήματα πιστώνονται άμεσα προκειμένου να αρχίσει εντός των επόμενων ημερών η καταβολή μέρους της οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των πρώτων αναγκών των πληγέντων, με το ύψος της να κυμαίνεται από 600 έως 6.000 ευρώ.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας σημείωσε: «Το είπαμε το Σάββατο, το κάναμε πράξη τη Δευτέρα. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν για όσο χρειαστεί».
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.