Ελασσόνα: Δεν θα λειτουργήσουν ούτε με τηλεκπαίδευση τα σχολεία που είναι κλειστά λόγω του σεισμού
Η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, βρέθηκε σήμερα στις πληγείσες περιοχές της Λάρισας
Εικόνα της κατάστασης που αφορά τις αρμοδιότητες του υπουργείου Παιδείας, θέλησε να έχει η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, η οποία βρέθηκε σήμερα στιςπληγείσες περιοχές της ΠΕ Λάρισας.
Σε δηλώσεις της, η κυρία Μακρή τόνισε ότι θέλησε να έχει η ίδια πρωτογενή ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί αναφορικά με τα θέμα της εκπαίδευσης και των σχολείων της περιοχής.
Μεταξύ άλλων, η υφυπουργός σημείωσε πως τα σχολεία των περιοχών που είναι κλειστά μετά από εισήγηση των διευθυντών των σχολικών μονάδων προς τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης, δεν θα λειτουργήσουν ούτε με εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Τέλος, μιλώντας για το σχολείο του Δαμασίου, από το οποίο με την στήριξη του διευθυντή και των εκπαιδευτικών, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός μαθητών κατά την διάρκεια του σεισμού, παρά τις σοβαρές ζημιές που υπέστη, η κ. Μακρή ευχαρίστησε τον διευθυντή του σχολείου, υπενθυμίζοντας πως το συγκεκριμένο σχολείο είχε διακριθεί σε διαγωνισμό μεταξύ σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»