Λιγνάδης μέσω του δικηγόρου του: Είμαι δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων

Λιγνάδης μέσω του δικηγόρου του: Είμαι δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων

«Ο κ. Λιγνάδης απαιτεί να διαλευκανθεί η υπόθεση και δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις», τονίζει ο δικηγόρος του

lignadis-arthro
Διαψεύδει, μέσω του δικηγόρου του, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, τις καταγγελίες στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται το όνομά του.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης υποστηρίζει πως έχει γίνει «δέκτης ανοίκειων επιθέσεων και συκοφαντικών σχολίων», τονίζοντας μάλιστα πως κάποιοι εκλαμβάνουν την πρόθεσή του να μην απαντήσει δημόσια ως αδυναμία.

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι απαντά ο δικηγόρος του σε όσα ακούστηκαν  τις  τελευταίες ημέρες


«Βρίσκεται στο μάτι ενός κυκλώνα που περιλαμβάνει κάθε μέρα και μια διαφορετική ιστορία και μάλιστα από ανθρώπους που έχουν υπάρξει κάποτε και συνεργάτες του» τονίζει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης διά του δικηγόρου του, μιλώντας στο Star και επιπλέον διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει την οποιαδήποτε εμπλοκή σε περιστατικά που καταγγέλλονται τις τελευταίες μέρες.

«Είναι απολύτως ψευδές ότι ο κ. Λιγνάδης έχει οιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιο, οποτεδήποτε. Γιατί τα δήθεν στοιχεία αντίκεινται και στην πραγματικότητα και την κοινή λογική. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν υπάρξει διευκρίνιση ότι δεν αφορά αυτόν, ο κ. Λιγνάδης θα ζητήσει την αποκατάσταση διά της νομίμου οδού» υπογραμμίζει.

Επιπλέον, ο δικηγόρος του διαψεύδει φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο σκηνοθέτης δέχτηκε δολοφονική επίθεση από πατέρα ανήλικου.

«Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Ο κ. Λιγνάδης απαιτεί να διαλευκανθεί η υπόθεση και δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από ανώνυμες καταγγελίες και αναρτήσεις. Είμαστε πολύ ξεκάθαροι στο πώς κινούμαστε», συμπληρώνει ο δικηγόρος.

Ειδήσεις σήμερα 

Στον κλοιό της κακοκαιρίας «Μήδεια» μπαίνει η χώρα - Σφοδρές χιονοπτώσεις, πολικές θερμοκρασίες, στα λευκά και η Αττική 

Κίνηση στους δρόμους: Αύξηση 100% την πρώτη μέρα του lockdown στην Αττική συγκριτικά με τον Μάρτιο του 2020 

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Εικόνες μεγάλου συνωστισμού στο Σύνταγμα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης