Στο MEGA μίλησε αποκλειστικά ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας μετά και την παραίτηση του εντολέα του από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου και το σάλο που έχει ξεσπάσει.
«Υπάρχουν πολλές φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα φτάσουμε στα δικαστήρια χωρίς να έχω λάβει μία κλήση ή κάποιο δικόγραφο. Τέτοιου είδους φήμες βλάπτουν οποιονδήποτε. Ο κ. Λιγνάδης έχει δώσει εντολές προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του και ο ίδιος πράττει αναλόγως. Και εμείς ενημερωνόμαστε από τα ΜΜΕ. Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας, είτε σε πειθαρχικό, είτε σε ποινικό επίπεδο» είπε ο κ. Γεωργουλέας.
Σημειώνεται ότι στην εισαγγελία δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια καταγγελία για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ίδιος εχτές έκλεισε τους λογαριασμούς του στα social media και διεμήνυσε ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους μιλούν εις βάρος του. Ήδη έχει προχωρήσει στις πρώτες μηνύσεις σε συναδέλφους του αλλά και δημοσιογράφους που τον «φωτογραφίζουν» σε σχετικές αναρτήσεις.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.