Θανατηφόρα ανατροπή οχήματος που μετέφερε μετανάστες σημειώθηκε τα ξημερώματα σε περιοχή του Βοΐου Κοζάνης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, νεκρός είναι ένας αλλοδαπός, ενώ σε νοσοκομεία της Κοζάνης και των Γρεβενών διακομίστηκαν με τραύματα άλλα δέκα άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι επρόκειτο για παράνομη διακίνηση μεταναστών. Το εμφανώς υπερφορτωμένο όχημα κινούνταν στην Εγνατία Οδό, όταν, στα διόδια του Πολυμύλου ο οδηγός του αγνόησε σήμα αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο. Ανέπτυξε ταχύτητα και διέφυγε, ενώ ακολουθήθηκε από περιπολικά.
Αφού ο οδηγός κινήθηκε προς τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση την Καστοριά, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ξεφύγει από την πορεία του και να ανατραπεί. Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και ο οδηγός.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.