Επίδομα θέρμανσης: Τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι στους μεγάλους δήμους της χώρας - Πίνακας

Επίδομα θέρμανσης: Τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι στους μεγάλους δήμους της χώρας - Πίνακας

Από 89 έως 650 ευρώ κυμαίνεται το ποσό που θα λάβουν ως επίδομα θέρμανσης οι δικαιούχοι, ανάλογα με την περιοχή στην οποία διαμένουν και την οικογενειακή κατάσταση

epidoma-thermansis-2
Στα 220 ευρώ ανέρχεται το ποσό βάσει του οποίου το σύστημα TAXISnet θα υπολογίζει το επίδομα θέρμανσης για κάθε οικισμό της χώρας και για κάθε νοικοκυριό του οικισμού που έχει υποβάλει αίτηση για την είσπραξη του επιδόματος και πληροί τα προβλεπόμενα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.

Το επίδομα δεν θα μπορεί να είναι χαμηλότερο των 80 ευρώ αλλά ούτε και υψηλότερο των 650 ευρώ.
Η καταβολή των ποσών του επιδόματος στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.
Το money-money.gr παρουσιάζει αναλυτικό πίνακα παραδειγμάτων με τα ποσά του επιδόματος θέρμανσης που δικαιούνται οι κάτοικοι των μεγαλύτερων δήμων της χώρας μας.

 Όπως προκύπτει από τον πίνακα, στο Γαλάτσι, μ ια οικογένεια χωρίς παιδιά θα λάβει επίδομα θέρμανσης 116,6 ευρώ, με ένα παιδί θα λάβει 128,6 ευρώ, με δύο παιδιά 139,9 ευρώ και με τρία παιδιά 151,58 ευρώ. 

Στην Καλλιθέα, μ ια οιογένεια με ένα παιδί θα λάβει 89,5 ε υρώ, με δύο παιδιά 97,68 ευρώ, με τρία παιδιά 105,8 ευρώ, ενώ εάν δεν έχει παιδιά θα λάβ ει 81,4 ευρώ. 

Στην Καστοριά, μια οικογένεια χωρίς παιδιά θα λάβει 231 ευρώ, με ένα παιδί θα λάβει 254 ευρώ, με δύο παιδιά 277 ευρώ και με τρία παιδιά 300 ευρώ. 

Δείτε αναλυτικό πίνακα με τα ποσά για τους μεγάλους δήμους της χώρας ΕΔΩ


Το επίδομα θα χορηγείται για αγορές επιδοτούμενων ειδών καυσίμων θέρμανσης, δηλαδή για αγορές πετρελαίου ή φυσικού αερίου από τους δικαιούχους, καθώς και για αγορές καυσόξυλων ή πέλλετ από δικαιούχους που διαμένουν μόνιμα σε ορεινές περιοχές με πληθυσμό μέχρι 2.500 κατοίκους.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης