Χειροπέδες σε αστυνομικό που ξυλοκόπησε γνωστό κοσμηματοπώλη στα βόρεια προάστια

Χειροπέδες σε αστυνομικό που ξυλοκόπησε γνωστό κοσμηματοπώλη στα βόρεια προάστια

Ο κοσμηματοπώλης είχε ένα επεισόδιο με τη σύζυγό του και τότε ο αστυνομικός -που δούλευε ως συνοδός ασφαλείας της γυναίκας- του όρμησε - Ο αρχιφύλακας συνελήφθη από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ.

download
Ο γνωστός κοσμηματοπώλης, ο άγριος ξυλοδαρμός απο αστυνομικό και η εμπλοκή της γυναίκας του επιχειρηματία. Αυτά είναι τα κομμάτια του παζλ μιας απίστευτης υπόθεσης που διαδραματίστηκε την περασμένη εβδομάδα και κατέληξε σε σύλληψη του αρχιφύλακα απο τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. Το χρονικό άρχισε να ξεδιπλώνεται την περασμένη Τρίτη.

Ο κοσμηματοπώλης ο οποίος διατηρεί καταστήματα σε τουριστικό θέρετρο της Ελλάδας και στην Αθήνα, πήγε στο σπίτι, στα βόρεια προάστια, της συζύγου του με την οποία φέρεται να έχουν διαφορές.

Η γυναίκα του στην οποία δούλευε ο αστυνομικός ως συνοδός ασφάλειας είχε ένα επεισόδιο με τον επιχειρηματία και τότε επενέβη ο αστυνομικός.

Ο αρχιφύλακας όρμησε πάνω του και τον χτύπησε, ενώ του άρπαξε το κινητό τηλέφωνο προκειμένου να μην καλέσει την Αστυνομία.

Όμως ο κοσμηματοπώλης κατάφερε να ενημερώσει την Άμεση Δράση και παράλληλα να συγκρατήσει το αριθμητικό μέρος της μοτοσικλέτας του αστυνομικού αλλά και τον τύπο της.

Οι αστυνομικοί, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες σχηματίζοντας ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας καθώς ο αρχιφύλακας - συνοδός που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, παρόλο που αρνήθηκε την εμπλοκή του, βρέθηκαν πάνω του δύο κάρτες ανάληψης που ανήκουν στη σύζυγο του κοσμηματοπώλη.

Κλείσιμο
Βαρύνεται δε, με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης βίας ενώ απο το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κακλαμανάκης: Τρομοκρατία «Βόρειας Κορέας» στην Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία - Άμεσα θα αποκαλυφθεί αυτός που με απείλησε

Δερμιτζάκης: Να μπει κόφτης στα SMS αν γίνει κατάχρηση

Οι Πορτογάλοι εκλέγουν πρόεδρο εν μέσω αυστηρού locdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης