Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός τού επιτέθηκε, ενώ επιπλέον του απέσπασε το κινητό τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομίαγια το περιστατικό
Ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος Αρχιφύλακα, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.
Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, την Τρίτη, του επιτέθηκε σε περιοχή της Αττικής και του προκάλεσε σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον του απέσπασε το κινητό τηλέφωνο για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία για το περιστατικό.
Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Βαρύνεται με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης βίας ενώ από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινούνται ήδη οι διαδικασίες για την πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.