Χανιά: Ξεσκονίζουν τα laptop και τα USB του «μαϊμού» γιατρού

Χανιά: Ξεσκονίζουν τα laptop και τα USB του «μαϊμού» γιατρού

Στη αρχεία του ήταν καταγεγραμμένοι περίπου 200 ασθενείς-θύματα

doctor
Στο μικροσκόπιο των ειδικών των Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν μπει ο φορητός υπολογιστής, δέκα ηλεκτρονικές συσκευές και 17 συσκευές USB που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι το οποίο είχε μετατρέψει σε ιατρείο ένας «μαϊμού» παθολόγος, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά.

Ο 62χρονος από την Αθήνα παρίστανε τον γιατρό και, μαζί με τη 59χρονη αλλοδαπή σύντροφό του, δέχονταν ασθενείς στους οποίους έδιναν ιατρικές συμβουλές και χορηγούσαν φαρμακευτική αγωγή άγνωστης υφής με την υπόσχεση ότι θα θεραπεύονταν από τα νοσήματα που έπασχαν! Τα φιαλίδια τα οποία βρέθηκαν στο «ιατρείο» με υγρές και κρυσταλλικές ουσίες ή χάπια εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τα θύματα του ψευτογιατρού από τις χειρόγραφες σημειώσεις βρήκαν και οι οποίες είχαν καταγεγραμμένα τα στοιχεία περίπου 200 ατόμων.

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του ζευγαριού βρέθηκαν διάφορα ιατρικά και παραϊατρικά εργαλεία, βιβλία ιατρικού και παραϊατρικού περιεχομένου και άλλα σχετικά αντικείμενα, ενώ κατασχέθηκαν και 480 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες. Ο «μαϊμού» γιατρός και η 59χρονη συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για απάτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Brexit: Φον ντερ Λάιεν και Τζόνσον αποφασίζουν σήμερα αν θα συνεχισθούν οι συνομιλίες

Click away: Πρεμιέρα σήμερα για το λιανεμπόριο - Ανησυχούν οι επιστήμονες για αύξηση των κρουσμάτων

Λονδίνο: Κοσμοσυρροή στους εμπορικούς δρόμους και «καμπανάκι» από τους ειδικούς για τρίτο κύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης