Αντιδράσεις γονέων μαθητών, έχουν προκαλέσει πίνακες ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει καθηγητής σε γυμνάσιο της επαρχίας Λευκωσίας. Οι πίνακες απεικονίζουν τον Χριστόγυμνό, πάνω σε μηχανή και ως οπαδό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Ομόνοιας.
Επίσης άλλοι πίνακες δείχνουν τονστρατηγό Γρίβα και τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο μπροστά σε σκύλο που ουρεί στα πόδια τους. Επίσης παρουσιάζεται ένας ιερέας να θυμιατίζει με αντιασφυξιογόνα μάσκα.
Πολλοί πίνακες παρουσιάζουν γυμνές γυναίκες με χαρακτηριστικά πουλιών ή ζώων. Ήδη έχει ενημερωθεί το υπουργείο Παιδείας το οποίο εξετάζει την περίπτωση.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.