Έχουν περιοριστεί οι δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν στο Λουτράκι, λέει ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης
«Έχουν περιοριστεί και οι δύο φωτιές που εκδηλώθηκαν σήμερα το πρωί στο Λουτράκι», όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος, Γιώργος Γκιώνης.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε κοντά στους οικισμούς Φλοίσβο και Κατουνίστρα και η δεύτερη απέναντι από το καζίνο, μέσα στον κεντρικό ιστό του Λουτρακίου.
Κλείσιμο
Επίσης, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Γκιώνης, «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παιδική κατασκήνωση που λειτουργεί κοντά στους οικισμούς Φλοίσβο και Κατουνίστρα και όλα τα παιδιά είναι ασφαλή».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας